Més esport

A la final amb la millor puntuació

Caiac. Quim Fontané va ser el millor en les semifinals i avui aspira a Bratislava al quart títol europeu d’estil lliure

Quim Fontané va classificar-se per a la final del campionat d’Europa de caiac en estil lliure, que es disputa a Bratislava, amb la millor puntuació de les semifinals. El palista del CP Salt-Ter va aconseguir la seva millor actuació en la primera de les dues mànegues, que va acabar amb 1.453,33 punts. Fontané lluitarà pel seu quart títol continental –també té dos títols mundials– contra el polonesos Tomasz Czaplicky (1.331,67) i Bartosz Czaudem (1.166,67), l’eslovac Peter Csonka (1.316,67) i el francès Sébastien Devred (1.256), la resta de palistes que van superar el tall de les semifinals.

Núria Fontané, la germana de Quim Fontané, no va poder superar les semifinals en acabar en la vuitena posició. La seva millor puntuació la va aconseguir en la primera mànega (223,33).

En el mateix escenari es van disputar les finals del campionat d’Europa júnior i sub-23 de l’especialitat d’eslàlom. El palista de la Seu d’Urgell Miquel Travé (Cadí CK) es va imposar en el K1 júnior amb un temps de 85.70 i sense cap penalització. El lleidatà Pau Etxaniz (Cadí CK) va acabar en la cinquena posició (87.73).

El pare de Fontané, sense estelada

L’organització del campionat d’Europa va confiscar una estelada al pare del palista, Quim Fontané, que segueix la competició amb la seva esposa Teresa Masó, presidenta del CP Salt-Ter. En la jornada de divendres els membres de seguretat van demanar-li que els l’entregués, però s’hi va negar. Ahir li ho van tornar a demanar i, davant de la seva negativa, van decidir confiscar-la-hi malgrat que en aquell moment es trobava fora del recinte. Fontané fill ho va denunciar en el seu Facebook i va assenyalar directament el president de la federació europea, Albert Woods, com a culpable del succés. “Té una fixació amb les estelades”, va assegurar a aquest diari Fontané pare.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)