Natació

Plata de Núria Marquès en els 400 lliures S9 a Dublín

Natació. La catalana aconsegueix la seva cinquena medalla en l’europeu paralímpic

Núria Marquès ha guanyat la seva cinquena medalla en l’europeu paralímpic de natació després de pujar al podi de la prova dels 400 mestre lliures en la categoria S9. La nedadora de Castellví de Rosanes ha acabat segona per darrera de la britànica Toni Shaw, que ha signat un temps de 4:42.43. Marquès, amb un temps de 4:46.65, ha aconseguit la seva segona plata en aquest campionat, i l’hongaresa Zsofia Konkoly ha completat el podi.

Marquès ja havia guanyat dos ors, una plata i un bronze fins ara, i encara li queden dues proves per competir: 100 metres braça en la categoria SB8 i els 50 mestre lliures en la categoria S9.

Per la seva banda, Marian Polo ha quedat quarta en la prova dels 100 mestres lliures S13. La nedadora de Badia del Vallès ha fet una marca de 1:02.97, i ha quedat a 62 centèsimes del podi. L’or ha estat per a l’italiana Carlotta Gilli, la plata, per a l’ucraïnesa Anna Stetsenko i el bronze, per a la nedadora de Castelló Ariadna Edo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)