Atletisme

Títol i bronze en llargada

Atletisme. Gerard Descarrega va guanyar la medalla l’or de l’europeu paralímpic de Berlín i Xavi Porras va acabar en la tercera posició

Gerard Descarrega va iniciar l’europeu paralímpic amb una medalla d’or en la llargada T11 i Xavi Porras va acabar tercer. El reusenc va dominar la competició i després d’un nul va saltar 6,33 m en el segon intent, va fer el rècord del campionat i es va situar en la primera posició. En el tercer salt va arribar a 6,37 m, nou rècord del campionat, i ja no va saltar més. Per darrere l’olotí lluitava pel podi i en el quart intent va saltar 6,09 m i es va situar segon. En l’últim intent, però, el francès Ronan Pallier va arribar a 6,16 i el va deixar amb la medalla de bronze. Martín Parejo, de Martorell, va ser cinquè, amb 5,67 m.

Melany Bergés va ser primera de la sèrie de 100 m T12, amb un temps de 12.98, i es va classificar per a la final, que es disputarà avui (18.30 h). La badalonina va passar amb la segona millor marca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)