Atletisme

Plata per a Melany Bergés i Txell Playà

Atletisme. En l’europeu paralímpic la badalonina va ser segona en els 100 m T2 i la de Bellaterra, en la llargada T11

Les catalanes Melany Bergés en els 100 m T12 i Txell Playà en el salt de llargada T11 van guanyar la medalla de plata en les seves proves de l’europeu paralímpic que es disputa a Berlín. La badalonina Melany Bergés va ser segona en els 100 m T12 amb una marca de 13.11. El títol va ser per a l’alemanya Katrin Mueller-Rottgardt, que va fer un temps de 12.78. La badalonina va fer una bona sortida i en els metres inicials va anar primera, però va ser superada per l’alemanya i no va poder millorar la seva marca personal (12.92). Melany Bergés tampoc va superar el temps que va aconseguir en les eliminatòries de dilluns i que la va classificar per a la final , que va ser de 12.98.

Per quatre centímetres

Txell Playà, de Bellaterra, va lluitar fins al final per la primera posició però va ser segona en la llargada T11 amb un salt de 4,73 m. Va ser superada per només quatre centímetres per la sueca Viktoria Karlsson, que va arribar a 4,77 m. Txell Playà, que té una millor marca de 4,98 m, va iniciar la prova saltant 4,73 m, que era un nou rècord del campionat. Després, però, no va poder millorar en la resta de salts. La sueca sí que ho va fer i després de 4,67 m en el primer intent va igualar els 4,73 m de Txell Playà en el quart i en els dos últims va continuar millorant amb uns salts de 4,76 m i 4,77 m que li van assegurar el títol.

En els 1.500 m T13 Mari Carmen Paredes va acabar en la quarta posició. La fondista de Cornellà de Llobregat va fer un temps de 5:33.69 i va millorar la seva marca de la temporada. El podi, però, va quedar una mica lluny i la tercera plaça la va ocupar la turca Asili Adali amb 5:18.21. El títol va ser per a l’irlandesa Greta Streimikyte amb 4:48.54.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)