Handbol

Barça i Fraikin juguen avui les semifinals de la supercopa

Handbol. Visiten, respectivament, les pistes del Sant Esteve Sesrovires i el Bordils (20.30 h). Els vencedors disputaran diumenge la final a Granollers

La supercopa catalana d’handbol arrenca avui amb la disputa de les dues semifinals masculines (20.30 h). La competició es va presentar ahir al Pavelló d’Esports de Granollers, instal·lació que diumenge serà l’escenari tant de la final masculina com femenina. En l’acte hi van ser presents Josep Mayoral, alcalde de Granollers; Jordi Torrents, assessor tècnic d’esports de la Diputació de Barcelona; Jaume Fort, president de la Federació Catalana d’Handbol, i Josep Maria Catot, vicepresident del BM Granollers, així com representants dels vuit clubs que disputaran la supercopa.

Les semifinals es jugaran a les pistes dels equips que van disputar la final de la copa catalana. En la competició masculina van ser el Bordils, que va acabar campió, i el Sant Esteve Sesrovires. Tots dos es van guanyar el dret a disputar la supercopa contra un dels dos equips catalans, el Barça Lassa i el Fraikin Granollers, que accedeixen directament a les semifinals per la seva condició de caps de sèrie. El sorteig va aparellar el Sant Esteve Sesrovires contra el campió de l’Asobal, el Barça. Els dos equips ja es van trobar en aquesta mateixa eliminatòria les dues últimes temporades, sempre amb victòria blaugrana: 19-41 el 2016 i 21-32 el 2017.

En l’altre partit, el Granollers s’enfrontarà per quarta vegada contra el Bordils, campió de la copa, que l’any passat no es va classificar per a la supercopa. Els tres partits precedents, tots en les semifinals d’aquesta competició, els ha guanyat l’equip vallesà: el 2014 va imposar-se per 26 a 32; el 2015, per 25 a 42, i el 2016, per 23 a 32.

Campió masculí
2012 FC Barcelona
2013 no es va disputar
2014 FC Barcelona
2015 FC Barcelona
2016 FC Barcelona
2017 FC Barcelona
Campió femení
2012 Castelldefels
2013 Granollers
2014 Granollers
2015 Granollers
2016 Granollers
2017 Granollers

Primeres semifinals femenines

La competició femenina tindrà per primer cop el mateix format que la masculina i inclourà unes semifinals prèvies. Els dos equips caps de sèrie, que no tenen el factor pista, són el KH7 Granollers de la divisió d’honor femenina i el millor classificat de la divisió d’honor de plata, que va ser el Sant Vicenç. La primera semifinal la jugarà demà el Granollers a la pista de la Roca (21 h). Dijous tindrà lloc la segona semifinal, en la qual el Sant Vicenç visitarà la pista del Sant Quirze (20 h). Els equips vencedors s’enfrontaran diumenge al Pavelló d’Esports de Granollers en un partit que serà retransmès per Esport 3 (19 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.