Handbol

Una festa amb el guió escrit

Supercopa de Catalunya. El Barça dona espectacle a la pista del Sant Esteve Sesrovires i confirma l’accés a la final amb un festival golejador i amb bona nota dels nous fitxatges

SANT ESTEVE 21 BARÇA LASSA 52

SANT ESTEVE SESROVIRES:Bonàs, Rubiño (5), Ridao, Cabello (1), Sesplugues (2), Escudero, Lorente (4) –set inicial- Sanz, Sobrino (2), Pujol (1), Gracia, Cazalla (3), Jurado (1), Abadal (1), Domingo (1), Falguera i Gómez.BARÇA LASSA:Moller, Mortensen (7), Andersson (3), Aleix (6), Mem (1), Duarte (3), Fàbregas (4) –set inicial- Gonzalo, Ariño (8), Lenne (5), Entrerríos (1), Sorhaindo (1), N’Guessan (2), Syprzak (1), Petrus (1), Dolenec (4), Palmarsson (1), Klein (4).PARCIALS:4-1, 5-7, 7-12, 8-15, 10-20, 11-26; 11-31, 13-35, 14-40, 16-44, 17-48, 21-52.ÀRBITRES:Josep Millan i Jordi Quintanar.

El resultat era el de menys ahir a Sant Esteve Sesrovires, un petit municipi de menys de vuit mil habitants, que va gaudir de la presència de la que és probablement la millor plantilla d’Europa d’handbol, la del Barça Lassa. L’equip blaugrana va fer valer la seva superioritat no només tècnica sinó sobretot física contra un rival de la 1a estatal, que amb una il·lusió a prova de bombes va fer un inici de partit que va obligar els seguidors que omplien el pavelló municipal a fregar-se els ulls. 4-1 en el minut 5.

Com era d’esperar, a partir de llavors el Barça, que ja havia jugat dos amistosos de molt nivell a Kiel i Montpeller, va manifestar sobre la pista la diferència real entre els dos equips. Els dos entrenadors van donar minuts a tots els jugadors però el Barça va demostrar que disposa d’un arsenal ofensiu interminable, molt més divers que el de les temporades anteriors, amb els extrems de l’esquerra, Mortensen (7) i Ariño (8), com a màxims golejadors.

Sense Víctor Tomàs, baixa per precaució, també es va reivindicar Lenne, molt actiu en el 5-1 dels primers 30 minuts en què van marcar fins a 13 jugadors del Barça diferents. Els nous fitxatges, tot i que fa poc més de dues setmanes que són en l’equip, no van desentonar. Fàbregas, de fet, va ser el pivot més utilitzat per Pascual. Per part dels locals va destacar un antic jugador del Barça, Mikel Rubiño (5 gols).

Pascual va fer debutar en la segona part el júnior alemany Klein. L’esquerrà va marcar només d’entrar a la pista i va acabar amb 4 dianes en uns minuts en què el Barça no va afluixar tot i els canvis constants.

Al final del partit Pascual va mostrar la seva satisfacció pel partit dels seus jugadors: “Hem jugat amb respecte a la competició i al rival, hem estat seriosos i tots els jugadors han donat el màxim d’ells mateixos.”

El Barça afrontarà com a favorit la final de diumenge a Granollers (21.00 h). L’equip blaugrana ha guanyat les cinc finals disputades de la competició des del 2012 totes contra el Granollers, l’última per un contundent 46-27 al pavelló d’Agramunt.

Les semifinals femenines, a punt

El KH7 Granollers, que ha guanyat les últimes cinc edicions de la supercopa femenina, és el favorit en la primera semifinal d’aquest vespre a la pista de la Roca (21.00 h). El Granollers és, de fet, l’únic equip català a la divisió d’honor. Més igualat hauria de ser el duel de demà a la pista del Sant Quirze entre l’equip local i el Sant Vicenç. Són dos dels clubs que més bé treballen la promoció de l’handbol femení aquestes últimes temporades, amb èxits rellevants en diferents campionats d’Espanya. La final es jugarà també a Granollers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)