El Barça Lassa va molt fort

Supercopa de Catalunya. Els blaugrana es van mostrar segurs en defensa i ràpids en atac, i van guanyar el primer títol del curs contra un Fraikin Granollers que no va oposar gaire resistència

GRANOLLERS 25 BARÇA 43

FRAIKIN GRANOLLERS:Almeida, Rakocija (4), Márquez (1), Figueras (5), Edgar Pérez (2), Gassama (1), Marc Garcia (1), Antonio Gracia (4, 1p), Lancina, Valera, Ismael, Oswaldo (3), Adrià Martínez, Popovic (1), Franco (1), Navarro (1), Guàrdia (1) (p.s.) i Guiteras (p.s.).BARÇA LASSA:Pérez de Vargas, Mortensen (3), Tomás (2), Entrerríos (5), Sorhaindo, Andersson (6), Ariño (3), N’Guessan (1), Aleix Gómez (5, 1 p.), Syprzak (2), Petrus (1), Dolenec (3, 1 p.), Mem (1), Duarte (1), Lenne (4), Pálmarsson (2), Fàbregas (4) i Möller (p.s).PARCIALS CADA CINC MINUTS:1-3, 3-8, 4-10, 5-14, 6-19 i 8-22 (descans); 9-25, 11-29, 15-34, 18-37, 24-40 i 25-43.ÀRBITRES:Roland Sánchez i Enric Escoda. Van excloure Popovic i Marc Garcia (2), del Granollers, i Syprzak (2), Sorhaindo i Dolenec, del Barça.

La final de la supercopa de Catalunya només va tenir un color, el blaugrana, i el Barça Lassa va guanyar el setè títol consecutiu des que es disputa en aquest format, des del 2012. Els blaugrana van ser superiors al Fraikin Granollers des de l’inici i no van deixar que els locals –es va jugar al Palau d’Esports de Granollers– oposessin cap resistència. Una gran defensa, uns porters encertats i les jugades ràpides en atac van situar diferències clares en el marcador ràpidament i al descans el Barça ja guanyava per 8-22. En la segona meitat els blaugrana van seguir amb la mateixa línia fins a guanyar per 25-43.

Els homes de Xavi Pascual van sortir molt centrats en el que havien de fer i amb un 1-6 inicial van obligar el tècnic del Granollers, Antonio Rama, a demanar el primer temps mort. Els Barça recuperava moltes pilotes en defensa i sortia al contraatac, mentre que el Granollers tenia problemes en l’atac estàtic i no trobava forats per xutar a porta i marcar gols, i va arribar al minut 20 amb només cinc gols marcats. En arribar al descans el conjunt blaugrana tenia un avantatge de catorze gols i va deixar la final i el títol sentenciat amb el 8-22.

En la segona meitat els blaugrana van ampliar el marge fins als vint gols (11-31) i a partir d’aquí es va entrar en un intercanvi ràpid de gols per part dels dos equips, en què els blaugrana sempre van tenir avantatge. Antonio Rama va fer jugar els seus tres porters: Almeida, Guàrdia –que va fer un gol– i el juvenil Guiteras. Va donar força minuts als joves jugadors, ja que tenia la baixa per lesió de dos homes importants, Álvaro Ferrer i Ian Terrafeta.

ELS PROTAGONISTES

Estem en la bona línia i estic satisfet de com estem entrenant. Ara la gent s’ha de guanyar els minuts
Xavi Pascual
ENTRENADOR DEL BARÇA
El Barça és un equipàs, ha de jugar al seu nivell, és el seu joc i nosaltres estem a un altre nivell
Antonio Rama
ENTRENADOR DEL GRANOLLERS

Cinquè títol consecutiu del KH-7 Granollers (31-16)

El KH-7 Granollers era el favorit per guanyar la supercopa de Catalunya i va complir els pronòstics imposant-se en la final al Bar Mi Casa Sant Vicenç per 31-16. El Granollers va guanyar la final per cinquena vegada de manera consecutiva contra un rival que la jugava per primera vegada. El Sant Vicenç va marcar el primer gol, però a partir d’aquí el Granollers va començar a dominar i a distanciar-se en el marcador. Uns parcials de 5-0 i 4-0 en la primera meitat van fer que s’arribés al descans amb un clar avantatge per a les locals de 16-7. En la segona meitat, amb més canvis, la diferència es va incrementar encara més i es va notar que el Sant Vicenç havia començat a entrenar-se aquesta mateixa setmana. Judit Vizuete i Andrea de la Torre, ambdues del KH-7 Granollers, van ser guardonades com la màxima golejadora, amb sis gols, i la millor portera. Com a millor jugadora de la final va ser escollida Maria Müeller, del Sant Vicenç.