Futbol sala

El Barça recupera les sensacions a còpia de gols

Futbol sala. El conjunt blaugrana atropella el Chonburi tailandès i tanca la copa Intercontinental en tercera posició i oferint una bona imatge

Barça 12 Chonburi 2

FC BARCELONA LASSA:Juanjo, Adri Ortego, Adolfo, Joselito i Roger -cinc inicial- Esquerdinha, Arthur, Ferrão, Sergio Lozano, Dyego, Boyis, Aicardo i Dídac (porter suplent).CHONBURI:Katawut, Kristada, Ronnachai, Jirawat i Suphawut -cinc inicial- Panut, Natthapon, Thiago, Nattavut, Peerapat, Apiwat, Arut i Tairong.GOLS:0-1 (1’) Kritsada. 1-1 (7’) Ferrão. 2-1 (9’) Ferrão. 3-1 (14’) Adolfo. 4-1 (14’) Adri Ortego. 5-1 (14’) Joselito. 6-1 (18’) Boyis. 7-1 (21’) Sergio Lozano. 8-1 (27’) Ferrão. 8-2 (30’) Suphawut. 9-2 (32’) Adolfo. 10-2 (35’) Esquerdinha. 11-2 (36’) Esquerdinha 12-2 (40’) Arthur.ÀRBITRE:Rodríguez i Bukuev.

Els gols donen alegria i el Barça Lassa va tancar ahir la copa Intercontinental amb un somriure. No era el mateix que el que haurien esbossat si haguessin guanyat el títol que es va endur el Magnus Futsal però, a còpia de gols, el conjunt d’Andreu Plaza va tancar el torneig oferint una bona imatge i penjant-se el bronze. El Chonburi tailandès, el conjunt amfitrió, va ser un titella a mans d’un Barça afamat que només havia vist porteria una vegada en els dos partits que precedien el duel d’ahir. “No estic content perquè no hem guanyat el títol, però no em puc queixar perquè els jugadors estan rendint bé i estem en línia ascendent. Aquests partits ens aniran bé en el futur proper”, va analitzar Andreu Plaza, el tècnic blaugrana, després que el seu equip pugés al tercer graó del podi.

El tècnic havia tingut un esglai només començar el duel contra el Chonburi perquè els tailandesos es van avançar en el primer minut. Va ser un miratge perquè Ferrão, amb dues dianes seguides, va capgirar un marcador que el Barça ja no va deixar de comandar. Adolfo, Joselito i Adri Ortego van sentenciar el partit en un minut fatídic en què el Chonburi va veure com se li esvaïen les oportunitats. Boyis va posar la cirereta a un gran primer temps amb el 6-1. “Ells s’han deixat anar a la mitja part veient el resultat”, va dir Plaza. Qualsevol reacció dels tailandesos en el segon temps la va tallar Sergio Lozano amb el setè, una canonada marca de la casa. Esquerdinha, amb un doblet, Adolfo, Arthur i Ferrão, que va completar el seu hat-trick particular, van acabar de tancar la golejada blaugrana. “Els gols ens aniran bé perquè semblava que estàvem negats davant de porteria”, va concloure Plaza, satisfet.

LA FRASE

Els gols ens aniran bé per agafar confiança. Semblava que estàvem una mica negats
Andreu Plaza
tècnic del barça lassa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)