Futbol sala

Tres en ratlla

Futbol sala. La Penya Esplugues supera la Concòrdia en la final femenina i revalida la copa consecutiva per tercer any consecutiu

ESPLUGUES 4 LA CONCòRDIA 1

AE PENYA ESPLUGUES:Anna Muniesa, Laia Beltrán, Estela Cantero, Arantxa Medina, Iris Amaro, Cèlia Catà, Marta de los Riscos, Pilar Ribes, Laura Oliva, Zoe Juanes, Nerea Vilalta.CD LA CONCÒRDIA:Clàudia Oviedo, Sonia Blanco, Iris Gutiérrez, Alba Laguna, Paula Jiménez, Ainoa Romero, Cristina Ancosta, Paula Pérez, Clara Llorens, Marta Villagrasa, Sònia Ancosta, Jesica Cobos, Anna Domingo.GOLS:1-0 (10’) Ribes. 2-0 (13’) De los Riscos. 3-0 (15’) Cantero. 4-0 (22’) Oliva. 4-1 (25’) Domingo.ÀRBITRE:Garcia i Centeno.

Si el Barça Lassa domina el palmarès de la copa Catalunya en l’apartat masculí, el domini incontestable de la categoria femenina és per a la Penya Esplugues de la primera divisió estatal. L’equip del Baix Llobregat ha alçat el títol en les tres darreres edicions. Ahir, al Palau Blaugrana, no va tenir problemes per superar la Concòrdia, equip d’una divisió menys. Les diferències entre els dos conjunts es van començar a definir en l’equador del primer temps, en què Pilar Ribes va fer avançar les del Baix Llobregat. Dues dianes abans de marxar als vestidors, obra de Marta de los Riscos i Estela Cantero, van deixar les coses molt coll avall per al vigent campió, que va certificar el seu domini amb el 4-0, obra de Laura Oliva. La insistència de les barcelonines va tenir premi i Anna Domingo va poder fer el gol de l’honor en el segon temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)