Handbol

El Barça B, rival del Bordils en la copa

Handbol. El partit, corresponent a la primera eliminatòria, es jugarà el dissabte 29 al Blanc-i-verd

El Bordils jugarà la primera eliminatòria de la copa contra un dels rivals més forts que li podia tocar. El sorteig fet ahir a la seu de la federació espanyola el va aparellar amb el Barça Lassa B, quart classificat de la divisió d’honor de plata la temporada passada i l’últim rival que l’equip de Sergi Catarain ha tingut aquesta pretemporada. Els dos equips es van enfrontar dissabte passat al Blanc-i-verd en un partit amistós en el qual els blaugranes van mostrar tot el seu potencial (32-41). “Sabíem que ens tocaria un equip fort, però està clar que el Barça B d’aquest any és un dels favorits a acabar entre els tres primers de plata, si no el primer”, valora el tècnic del Bordils.

El partit es jugarà el dissabte 29 de setembre, en una hora encara per determinar. Catarain és conscient de la dificultat que el Bordils tindrà de classificar-se per a la segona eliminatòria, en la qual ja s’enfrontaria a un equip de l’Asobal. “A part de tenir un gran potencial, el Barça B no tindrà el hàndicap d’haver de fer un viatge llarg. Això pot ser una molèstia, però el Barça B tindrà un trajecte curt.”

L’entrenador bordilenc confia que, amb la temporada oficial ja començada, el Bordils ja haurà agafat prou ritme de competició i podrà fer front als blaugranes: “En el partit amistós de l’altre dia ja vam veure quin potencial tenen. Com a primera eliminatòria serà un partit extremament difícil. Però haver jugat amb ells ens dona més ritme. Ara començarem la lliga [dissabte, a casa, contra el Santoña)] en perfecte condicions i quan juguem la copa ja haurem jugat dos partits, estarem en plena fase de competició i crec que ben preparats per intentar guanyar aquest.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)