Handbol

El Bordils confirma la fitxa de Canyigueral

Handbol. L’esquerrà, després de tres anys a l’Asobal, serà demà al parquet del Blanc i Verd

“Juga aquest dissabte cent per cent segur”, va assegurar ahir Sergi Catarain, uns quants minuts després que l’Handbol Bordils va fer oficial que Marc Canyigueral (Bordils, 1990) forma part de la plantilla del primer equip.

“Deixo l’handbol professional per tenir una feina estable”, va dir a aquest diari fa tres mesos Canyi, després de tres anys a l’Asobal entre el Villa de Aranda –ve al Blanc i Verd el 6 d’octubre– el primer i el Conca els dos següents, on va fer 33 gols en 29 partits el curs passat.

El lateral dret titular de l’equip que va pujar a plata i que va assolir les dues primeres permanències s’entrenava amb l’equip de Sergi Catarain des del primer dia i ha participat en tots els partits de pretemporada. Encara sense destinació laboral com a docent –podia condicionar la seva alta– el retorn confirmat del dorsal 15 s’afegeix als d’Esteve Ferrer (Thuïr) i David Masmiquel (Banyoles i GEiEG) dues temporades després.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)