El Bordils s’estrena amb triomf (35-25)

Handbol. L’equip ha estat superior al Santoña al blanc-i-verd i a la mitja part ja guanyava de 10 (27-17)

El Bordils ha començat la seva sisena temporada a la divisió d’honor de plata amb un partit contra el Santoña, debutant a la categoria, que s’ha convertit en un mer tràmit. Després d’uns primers minuts igualats, el Bordils ha començat a obrir un avantatge important en el marcador gràcies a la seva efectivitat en les contres i a les bones maneres de Jordi González sota els tres pals. Uri Márquez ha contribuït a l’eficàcia ofensiva del Bordils amb intervencions de mèrit dins de l’àrea. El Bordils ha arribat al descans amb sis gols d’avantatge, i en la segona no ha afluixat el ritme i ha assolit els 10 de diferència a la meitat de la part (27-17). Els blanc-i-verd han tingut un últim quart d’hora plàcid (35-25). El Bordils jugarà la segona jornada dissabte que ve a la pista de l’Antequera.