Atletisme

Tercer mundial de triatló per a Mario Mola

Triatló. El mallorquí iguala Javier Gómez Noya amb tres títols mundials, després d’acabar segon a Austràlia

El triatleta balear Mario Mola ha aconseguit el seu tercer títol mundial de triatló consecutiu després de ser segon en la prova de Gold Coast (Austràlia), en què ha vençut el francès Vicent Lluís. Amb aquest títol Mola iguala a Javier Gómez Noya, campió del món entre el 2013 i el 2015. Després de les victòries que havia aconseguit a Yokohama, Hamburg, Edmonton i Mont-real, i els segons llocs a Leeds i Abu Dhabi, Mola tenia a tocar el títol i a Austràlia no l’ha deixat escapar.

“És difícil parlar ara, tinc molts sentiments. Ha estat una gran temporada, estic molt satisfet de com han anat les coses”, ha manifestat Mario Mola. Respecte a la temporada que ve, el mallorquí ha comentat que farà “el que pugui” per sumar un quart títol. “Els rivals milloren i ho posen molt difícil, però començo a treballar per, si puc, ser millor l’any que ve”, ha acabat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)