Handbol

El nou cicle del Sarrià

Handbol. Pere Coll, que havia de ser ajudant de Josep Espar, debuta a la banqueta a primera estatal avui a Sant Joan Despí (20 h)

La nova junta directiva de la Unió Esportiva Sarrià va fer tornar Josep Espar al club perquè fos director esportiu i tècnic del primer equip. Una tasca, la darrera, que va recaure en el que havia de ser el seu assistent, Pere Coll, des del fitxatge del tècnic barceloní per acompanyar Xavi Sabaté al Wisla Plock, a Polònia, tal com havia fet al Veszprém hongarès.

“Potser es va dir que no es descartava, i que a mitjà termini i si les coses es feien bé era possible”, va matisar el tècnic respecte a l’objectiu de pujar a plata, que es va apuntar amb l’arribada dels nous dirigents i que el mateix Coll descarta ara per ara: “No ens ho plantegem, hem de veure en quin nivell estem.”

El Sarrià ha perdut Adrià Serrano respecte a fa un any i té lesionats Martí Arnau i Palomeras. Avui a Sant Joan Despí Pere Arnau també serà baixa. “Defensar fort per tallar pilotes i sortir al contraatac” és l’estil que vol aplicar Coll des d’avui en una pista que és complicada per als sarrianencs, tot i guanyar-hi sempre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)