Continua sent el més ‘súper’

Waterpolo. El CN Atlètic Barcelona supera clarament el CN Terrassa en la final de la supercopa d’Espanya i guanya el seu catorzè títol, el quart de manera consecutiva

BARCELONETA 13 TERRASSA 6

CN ATLÈTIC BARCELONETA:Linares, Famera. Granados (1), Munarriz (2), Vrlic (1), Larumbe (2), Prieto, Francisco Fernández (1), Tahull (1), Perrone, Mallarach (2), Bustos (3) i Daniel López.CN TERRASSA:Iñaki Aguilar, Sanahuja (1), Mora, Alarcón (1), Óscar Aguilar (1), De la Fuente (1), Francesc Sánchez, Salvador, Barroso (1), Gallego, Oriol Rodríguez, Pericas (1) i Segura.PARCIALS:5-2, 3-0, 3-3 i 2-1.ÀRBITRES:A. Ortega i E. Iñesta.

El CN Atlètic Barceloneta va guanyar el seu catorzè títol de la supercopa d’Espanya, el quart de manera consecutiva, en les divuit edicions que s’han disputat. Els mariners van ser superiors al CN Terrassa i el van derrotar per un clar 13-6 en un partit que van començar a decidir en el primer quart i pràcticament van deixar sentenciat en el segon període. Els vallesans van disputar la seva quarta final de la supercopa estatal i per quarta vegada es van haver de conformar amb el subcampionat. Alejandro Bustos, que va marcar tres gols pel Barceloneta, va ser escollit el millor jugador de la final.

El conjunt vallesà va inaugurar el marcador en aprofitar la primera superioritat del partit (0-1), però el Barceloneta no volia deixar cap possibilitat a la sorpresa, va marcar quatre gols consecutius en quatre minuts i va passar a dominar per 4-1. La defensa dels mariners pressionava molt el seu rival i podia sortir ràpid en atac i aprofitar les seves ocasions. El Terrassa només va poder marcar quan tenia superioritat numèrica dins la piscina i el seu segon gol també va arribar després d’una exclusió d’un jugador del Barceloneta. Al final del primer quart es va arribar amb un 5-2 per als defensors del títol. En el segon quart els mariners van millorar encara més en defensa i el Terrassa no va poder marcar cap gol, i van arribar al descans amb un molt clar 8-2.

El tercer quart va ser el més anivellat (3-3), amb el Barceloneta controlant i el Terrassa intentant refer-se i retrobar-se amb el gol, cosa que va aconseguir després de més de tretze minuts sense marcar. En el darrer període el Barceloneta va tornar a controlar i fins i tot va ampliar una mica més el seu avantatge, fins al 13-6 definitiu.

EL MVP

Alejandro Bustos va ser escollit millor jugador de la final. Va marcar tres gols

LA PRIMERA MEITAT

Els mariners van encarrilar el títol en el primer quart i ja guanyaven per 8-2 en el descans