Handbol

El màster del Bordils

Handbol. La plantilla del primer equip protagonitza el tradicional vídeo previ a la copa, que es juga aquest dissabte (19 h) amb el Barça B

L’Handbol Bordils juga demà passat la primera eliminatòria de copa, a un partit (19 h) i contra el filial del FC Barcelona Lassa, al Blanc i Verd. Ho faran, els de Sergi Catarain, després de publicar ahir al migdia el ja tradicional vídeo previ a la competició, en la qual han superat aquesta primera eliminatòria en quatre dels cinc precedents. Fa un any, el dia abans de l’1 d’octubre, van eliminar el Torrelavega en el primer triomf del curs en partit oficial.

“Aquesta temporada no hem pogut preparar cap vídeo de motivació per a la copa. Tot l’equip s’ha apuntat a fer un màster a la Universitat Rey Juan Carlos I. Estem estudiant molt i esperem aprovar amb bona nota”, expliquen els jugadors en un missatge a l’inici del vídeo, de poc més d’un minut de durada i en què apareixen en actituds poc acadèmiques mentre estudien o busquen altres mètodes, fora de la legalitat, per aprovar. “Esperem que això agradi al rei i ens ajudi a passar aquesta eliminatòria. De fet, no és que li vulguem fer la pilota però...”, es pot llegir al final, abans que es tanqui la promoció amb el missatge #lacopamola.

En anteriors edicions, el Bordils ja havia parodiat l’actualitat versionant l’espot electoral de la CUP o l’Astèrix i Obèlix amb Combis i Masmiquel de protagonistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)