Handbol

Estrena plàcida a casa

Handbol. El Sarrià, molt sòlid, encadena la segona victòria del curs en l’estrena de l’equip i de Pere Coll a la banqueta a casa (24-19)

La lliga ha tornat avui a Sarrià i l’equip, que ja va començar amb bon peu la temporada a domicili, li ha donat la primera alegria a la seva afició. Els sarrianencs no han donat opció al Sant Vicenç en l’inici del partit, i els visitants només han intimidat als locals al final del primer temps per la falta d’encert dels locals en algunes accions ofensives clares. A l’inici del segon temps, el Sant Vicenç ha arribat a empatar el matx però mai s’ha posat per davant en el marcador. Els homes de Pere Coll, han sabut mantenir el tipus i tornar al nivell de l’inici del partit, amb una bona pressió i un ràpid contraatac combinat amb accions ofensives més madurades. Pere Arnau, Rovira i Lozano, amb cinc gols cadascú, han liderat el triomf del seu equip i han neutralitzat la bona actuació del visitant Chrsitian Wu, que també ha anotat cinc gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)