Més esport

Els Dracs no troben rival en la Copa Catalana

Futbol americà. La competició, que s’havia de disputar el 24 i el 25 de novembre, s’ha suspès perquè només s’hi ha inscrit l’equip badaloní

El 21 de setembre passat es va tancar el termini d’inscripció d’equips per a la 28a edició de la Copa Catalana i només els Dracs de Badalona havien mostrat interès a jugar aquesta competició. Cap dels 12 equips que disputaran la Lliga Catalana ha volgut enfrontar-se a l’equip badaloní, l’únic representant de Catalunya a la LNFA, la màxima categoria estatal, després de la renúncia dels Pioners de l’Hospitalet. Per tot plegat, la Copa Catalana ha quedat suspesa per primera vegada després de catorze anys. Els Dracs de Badalona encapçalen el palmarès de la competició amb nou títols, els vuit últims de manera consecutiva entre el 2010 i el 2017. L’equip negre i plata no començarà la seva lliga fins al mes de gener i la Copa Catalana era una bona oportunitat de començar a rodar-se. Aquest any, la LNFS ha tornat a canviar el sistema de competició: hi participaran dotze equips, dividits en tres grups de quatre. Hi haurà una classificació conjunta i els vuit primers disputaran els play-off. Els Dracs tindran com a rivals els Firebats de València, els Voltors de Mallorca i els Hurricanes de Saragossa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)