Triomf brillant del Bordils contra l’Aranda (27-25)

Handbol. L’equip remunta en els minuts finals un marcador advers i manté la imbatibilitat a casa aquesta temporada

L’equip castellà ha dominat gairebé tot el partit, però el Bordils ha fet una gestió dels últims minuts magistral i ha aconseguit capgirar el marcador. Marc Canyigueral ha aconseguit l’empat a passada de Mach (25-25) amb dos minuts en el marcador. Jordi ha tingut una intervenció estel·lar aturant una canonada en la jugada següent i el Bordils, per mitjà d’una jugada d’estratègia entre Palahí i Uri, s’ha posat per davant. Canyigueral ha atrapat una pilota crucial que se li havia escapat a Leonel en l’últim atac de l’Aranda i Palahí ha sentenciat sobre la botzina amb el 27-25. Segon triomf en la lliga del Bordils, que, comptant, el partit de copa contra el Barça B ja porta tres victòries consecutives a casa.