Més esport

Primera victòria del Puigcerdà en la lliga

Hoquei sobre gel. L’equip pirinenc es va imposar a la pista del Barça en la quarta jornada. El Majadahonda, el seu pròxim rival

El CG Puigcerdà va aconseguir la primera victòria de la temporada a la pista del Barça (2-4). El partit va començar amb domini local, però ben aviat els pirinencs van agafar l’alternativa i van disposar de més ocasions, tot i que el primer temps va acabar sense gols. A l’inici del segon, el Puigcerdà va marcar amb gol d’Àlex Jociles després d’una assistència de Ramon Morer. Dos minuts abans de la meitat del partit el Barça empatava, tot i que el Puigcerdà reaccionava amb dos gols de Kustaa Tuohimaa i Bastien Tona just a punt d’acabar el segon temps (1-3). El Puigcerdà encaixava un gol en la primera jugada de l’últim temps. Sense el defensa Demiters, doblement sancionat amb set minuts, els visitants es van sobreposar a la inferioritat numèrica i van resistir sense rebre més gols. En la recta final, Tona marcava el 2-4 en una jugada enrevessada. El Puigcerdà jugarà el pròxim partit el 20 d’octubre contra el Majadahonda.