Natació

Cinc olímpics en la desena Radikal

Natació. Joan Lluís Pons, Jimena Pérez, Albert Puig, Cristina Rey i Tatiana Rouba, entre els 1.400 participants

La desena edició de la Radikal Mar Brava es disputa aquest dissabte en aigües de Calella de Palafrugell i Llafranc, amb una inscripció de 1.400 nedadors. Cinc d’ells han participat en Jocs Olímpics: el mallorquí Joan Lluís Pons, la madrilenya Jimena Pérez i els catalans Albert Puig, Cristina Rey i Tatiana Rouba. També hi seran la campiona del món júnior en aigües obertes Paula Ruiz i els vencedors d’edicions anteriors Guillem Pujol, Pol Gil, Judith Navarro, Clàudia Giralt i Maria Alcaide.

Per celebrar el desè aniversari de la Radikal Mar Brava, una de les proves d’aigües obertes més importants de tot l’Estat, s’ha incorporat un cursa nova de 3,5 km amb sortida a les illes Formigues, on els nedadors seran traslladats en embarcacions, i arribada a Llafranc. La prova reina continuarà sent la cursa de 7 km, que fa la travessa de Calella de Palafrugell a les illes Formigues i acaba a Llafranc. També es continua disputant la prova d’1,5 km, que voreja la costa seguint el camí de ronda entre Calella de Palafrugell i Llafranc. L’organització, a càrrec del CN Radikal Swim, ofereix la possibilitat de fer una prova combinada que consisteix a fer la cursa de 7 km o la de 3,5 km juntament amb la d’1,5 km.

La cita, per a la qual ja s’han esgotat les inscripcions, inclou igualment la competició de relleus Radikal Relays, reservada als participants de les proves individuals, que consisteix en una cursa de 800 m amb relleus d’equips de quatre nedadors.

LA DADA

7
quilòmetres
té la prova reina. Surt de Calella i arriba a Llafranc passant per les illes Formigues.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)