Handbol

El Bordils assaboreix avui la seva recompensa

Handbol. Els de Catarain reben un equip Asobal (20.30 h), el Puente Genil, en la segona eliminatòria de copa després de guanyar el Barça B en la primera

Al Bordils li toca avui (20.30 h) el premi gros a què dona dret superar la primera eliminatòria de copa: jugar contra un Asobal en la segona. L’equip que visitarà el Blanc-i-verd és el Puente Genil, dotzè classificat la temporada passada en la màxima competició de l’handbol espanyol. Serà un partit per jugar sense pressió i en el qual ningú exigirà la victòria. “L’única obligació que tenim és donar al màxim i fer-ho el millor possible. Si, a més obtenim premi, millor”, explica l’entrenador del Bordils, Sergi Catarain.

Serà una recompensa per l’excel·lent victòria en la primera eliminatòria contra un equip del potencial del Barça B (33-30), tot i que això no vol dir que es renunciï a la victòria: “Potser és utòpic, però penso que la millor manera d’encarar aquest partit és voler guanyar-lo, independentment del fet que ells són superiors a nosaltres en tots els aspectes. Si estem molt bé en defensa i porteria i podem donar un ritme molt alt al partit, crec que tenim les nostres opcions.” El Bordils, per exemple, ja no va quedar lluny de la victòria contra un equip Asobal en la segona eliminatòria de copa de la temporada 2014/15, en què va perdre d’un sol gol contra el Benidorm (28-29).

Desequilibris individuals

Al Bordils li escau el partit al mig d’una setmana complicada, just entre dos desplaçaments llargs de lliga –Palma del Río i Ciudad Real– i amb poc temps per descansar i entrenar-se. “És un handicap que arrosseguem, però mai posarem un però sobre la taula. Som el que som i n’estem orgullosos”, assegura Catarain, que no podrà comptar ni amb Sergi Mach i Marc Prat, amb molèsties encara a l’espatlla i els adductors. El tècnic del Bordils confiarà en els desequilibris individuals per intentar sorprendre el Puente Genil. “És un equip amb més potencial que el que diu la classificació [és quinzè de setze equips després de sis jornades]. Té una defensa 6-0 molt dura i física, amb centrals molt forts i de quilos. I en atac té un pal de paller com Juan Castro, que dona molta explosivitat al joc de l’equip. Ja que nosaltres som petit, hem d’intentar jugar ràpid i buscar el desequilibri individual.”

El Bordils jugarà el partit amb un únic entrenament de preparació, que va fer ahir després d’una jornada de festa.

EL PROTAGONISTA

La copa agrada a tothom. És una recompensa esporàdica que s’ha d’aprofitar i prepararem el partit per guanyar-lo
Hem de donar velocitat i ritme alt al partit. A ells no els interessarà i potser així els podem fer mal
Sergi Catarain
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)