Victòria plàcida del Barceloneta en el debut europeu

Waterpolo. L’equip mariner s’ha imposat a l’Eger per 12-7

El CN Atlètic Barceloneta ha iniciat la lligueta de la Champions amb una còmoda victòria contra l’Eger hongarès (12-7), que ha perdut jugadors molt importants respecte la temporada passada. Sòlid en defensa, el conjunt mariner ha portat la iniciativa des del primer moment. Només la qualitat de l’exmariner Strahinja Rasovic i Aggelos Vlachopoulos ha permès que l’Eger resistís en els primers minuts de joc. L’equip de Chus Martín ha marcat diferències des de la boia, i dues fuetades de Blai Mallarach en superiortat han obert la primera escletxa en el resultat (5-2), que s’ha reduït abans del descans (5-3). El marcador del tercer quart ha estat d’empat a 1, però en els últims 8 minuts el Barceloneta ha arribat molt més fresc i ha sentenciat amb un parcial final de 6-3.

A més de les dues dianes de Mallarach, també han marcat Marc Larumbe (3), Roger Tahull (2), Martín Famera (1), Álvaro Granados (1), Josep Vrlic (1), Fran Fernández (1) i Álex Bustos (1).