Rugbi

Problemes d’adaptació

Rugbi. La USAP ha perdut els set primers partits de lliga i demà jugarà la segona jornada de la Challenge Cup després de caure en el debut

La USAP de Perpinyà no ha començat be la temporada del seu esperat retorn al Top14, la màxima categoria del rugbi francès i la millor lliga del planeta. L’equip sang i or ha arribat al primer quart de campionat havent perdut els set partits que ha jugat i ocupa l’últim lloc de la classificació, amb només tres punts recollits en els bonus. Demà, a Bordeus, disputarà la segona jornada de la Challenge Cup, una competició en la qual va debutar caient de manera clara al seu estadi contra el Sale Sharks anglès (24-41). Mal inici, doncs, per als catalans, en la lliga i a Europa. “És un equip nou, que ha hagut de fer uns quants fitxatges per competir en el Top 14 i necessita temps. En tot cas, les derrotes que ha patit no han estat per gaire punts”, opina el barceloní Jordi Jorba, de 21 anys, que s’està formant a la USAP des dels 16. “Als jugadors els està costant arribar al nivell del Top14. Progressen a poc a poc, però s’han quedat enrere”, considera el periodista de L’Independant Laurent Morales. Més important que la jornada d’avui és la de dissabte de la setmana vinent, quan el Tolosa, un dels grans de França, visitarà l’Aimé Giral en partit corresponent a la vuitena jornada de lliga. Una nova derrota distanciaria, molt probablement, la USAP dels equips que té immediatament davant, l’Agen i el Toló, que jugaran com a locals dos partits assequibles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)