Futbol sala

El Barça mostra credencials a Jaén (1-7)

Futbol sala. El conjunt blaugrana ofereix la millor versió de la temporada, goleja el sempre rocós conjunt andalús i es manté líder de la lliga

El Barça ha fet un gran partit a Jaén. Els blaugrana, que encadenaven dos partits amb dubtes, han fet un partit molt complet a la sempre complicada visita a un dels millors equips de la lliga i es mantenen líders de la competició. A velocitat de creuer, els catalans han anat colpejant els andalusos i han acabat golejant un conjunt que fa quatre dies va empatar amb el Movistar Inter. El Barça ha fet un primer extraordinari. Molt concentrat en defensa i pacient en atac. Amb la lliçó apresa dels dos darrers partits en què en els vint primers minuts s’havien complicat la vida, els blaugrana no han tingut cap fissura. Només l’exblaugrana Rafa López ha posat en problemes a Dídac, avui titular a la que ha estat casa seva en les dues darreres temporades, amb una rematada de volea. El Barça ha fet mal amb pilotades a l’esquena dels homes més enrederits i ha estat Ferrão qui ha obert la llauna després d’una assistència magistral del mateix Dídac. El gol ha donat comoditat al Barça, que ha esperat, pacient, el Jaén. Aleshores, Esquerdinha ha fet la genialitat de la temporada. El brasiler ha vist avançat el porter Espíndola i l’ha superat amb un xut precís des de trenta metres de distància.

El gol ha deixat molt tocat el Jaén que ho ha intentat a les acaballes del primer temps amb el rubinenc Campoy fent de porter jugador. No li ha servit al conjunt de Dani Rodríguez que, en el segon temps, ha posat una marxa més. Dídac, però, molt segur, ha ofert una gran versió i el Barça, mitjançant un gran xut d’Aicardo, ha sentenciat. El 3-0 (28’) ha propiciat que els andalusos ho intentessin amb el porter jugador però el Barça ha pogut eixamplar distàncies gràcies a Esquerdinha i Sergio Lozano. Només Michel, amb un gran gol, ha pogut fer la diana de l’honor. Dídac i Adolfo, a les acaballes, han posat la cirereta amb el sisè i el setè gol després de dues grans accions a porteria buida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)