Més esport

Márquez no s’està de res i també fa la ‘pole’ a Phillip Island

Motociclisme. El campió del món de Moto GP signa la seva sisena posició preferent del curs i la cinquena seguida a Austràlia. Maverick obté el segon millor temps

La fam del ja campió Marc Márquez (Honda) li ha permès aquest matí obtenir la posició preferent en el circuit de Phillip Island i reiterar qui mana en el mundial de Moto GP. Tot i haver caigut ahir, el cerverí ha estat el més ràpid en la Q2 del Gran Premi d’Austràlia i ha signat la seva sisena pole de la temporada per davant de Maverick Viñales (Yamaha) i de Johann Zarco (Yamaha). Valentino Rossi (Yamaha) ha estat setè i Andrea Dovizioso (Ducati), novè. El barceloní Àlex Rins (Suzuki), que va fer podi al Japó, ha fet el cinquè millor temps, però no ha acabar gaire content.

A més, és la cinquena pole consecutiva del lleidatà en el circuit australià.

El més ràpid a Moto 2 ha estat Mattia Pasini (Kalex), mentre que Àlex Márquez (Estrella Galicia 0’0 Kalex) ha caigut ha aixafat la moto. En Moto 3, el madrileny Jorge Martín (Gresini Racing) ha signat la desena pole de l’any i la dinovena de la seva carrera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)