Hoquei sobre gel

El Puigcerdà ja és segon

Hoquei sobre gel. Els cerdans són el primer equip a derrotar el Jaca (4-5) i aquest dissabte buscaran el primer triomf a casa, contra el Barça

El Puigcerdà va aconseguir el seu tercer triomf aquesta temporada i es va erigir en el primer equip que supera el Jaca (4-5) en el gel –els aragonesos tenien una derrota, als despatxos– després de capgirar el partit en la tercera part, a la qual s’arribava amb 3-2 en el marcador.

Els cerdans han aconseguit les seves tres victòries en la lliga com a visitants, i aquest dissabte aspiren a estrenar-se a casa contra el Barça, que ja van superar en el partit a Barcelona 2-4 fa un mes. A Puigcerdà, fins ara, els de Salva Barnola hi han perdut contra el Majadahonda –l’única victòria que ha aconseguit el club madrileny, cuer–, el Jaca i el Txuri Urdin.

Les situacions de superioritat en la tercera part van permetre al conjunt gironí capgirar el resultat. Pablo Muñoz donava el primer avantatge al Puigcerdà en el darrer període, després de transformar un contraatac amb empat a 3. Pavel Ivanov, assistit per Granell, havia fet el tercer gol visitant i, quan faltaven dos minuts i mig per acabar, una recuperació de Nacho Granell i la posterior assistència al finès Kustuaa Tuhoimaa van permetre fer pujar el 3-5 al marcador. El Jaca va ajustar el resultat en els últims instants, amb sis jugadors al gel.

Oriol Paul havia signat el gol cerdà en la primera part, que acabava amb 2-1 malgrat la bona tasca defensiva dels visitants. Ramon Morer va empatar a dos en la segona, però el Jaca va fer el 3-2 abans de la tercera.