Tennis

Nadal no jugarà la copa Masters

Tennis. El manacorí es va sotmetre ahir mateix a una artroscòpia al turmell dret i també arrossega molèsties abdominals. La seva plaça a l’O2 de Londres l’ocupa el nord-americà Isner

Rafa Nadal va anunciar ahir que s’acomiada de les pistes fins al 2019. El manacorí, que va renunciar al Màsters 1.000 de París per problemes abdominals, va explicar que vol arribar en “plenes condicions” a la temporada que ve i que necessita recuperar-se. Aquests problemes li impedeixen disputar la copa Masters de Londres i va aprofitar l’aturada per passar, ahir mateix, pel quirófan perquè li traguessin un cos lliure al turmell dret: “Ha estat un any complicat, molt bo a nivell tennístic però alhora molt dolent pel que fa a les lesions.” La seva plaça a la copa Masters –de l’11 al 18 a l’O2 de Londres– l’ocupa el nord-americà John Isner. Nadal s’hi ha classificat catorze vegades, però hi ha renunciat sis cops: 2005, 2008, 2012, 2014, 2016 i 2018. Ahir es va fer el sorteig. Djokovic, Zverev, Cilic i Isner van quedar enquadrats en el grup Kuerten, i Federer, Anderson, Thiem i Nishikori, en el Hewitt. Passi el que passi, Djokovic serà número 1 a final d’any per cinquè cop. Nadal era l’únic que no podia haver evitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)