Futbol sala

Castejón dona la llista de “privilegiats” del mundial

Futbol sala. Catalunya sub-20, vigent campiona d’Europa, lluitarà del 19 al 26 a Colòmbia en el campionat del món de la categoria

La selecció catalana ja té llista de convocats per al mundial sub-20, que es disputarà a Colòmbia del 19 al 26 d’aquest mes. El seleccionador, Jordi Castejón, va fer públics ahir els noms dels dotze jugadors que viatjaran a Valledupar per jugar al Coliseo Julio Monsalvo, amb capacitat per a 20.000 espectadors. La llista la formen els porters Ricard San José (Teià) i Víctor Pans (Olímpic Argentona); els tanques Aiax Claus (Olímpic Argentona), Joan Gibert (Sagrerenc) i Marc Melich (CFS Alcarràs); els ales Adrià de Castro (Sagrerenc), Aitor Hens (CFS Dante), Guillem Adroher (Padre Damián), Pablo Pascual (Teià) i Daniel Sobreroca (Teià). Els pivots són Aleix Gutiérrez (Sagrerenc) i Àlex Pérez (Unión Llagostense).

El cos tècnic l’encapçala Jordi Castejón, ajudat pel segon tècnic, Aleix Cabasés. Nil Font serà el preparador físic i Kevin Eduardo Hachikyan, el delegat. També viatjaran el president de la federació catalana, Dani Vives, i l’àrbitre Samuel Serrano, el representant de l’arbitratge català. Castejón, tècnic lleidatà de 31 anys instal·lat a Girona, s’estrena amb la selecció després d’haver substituït Joan Martínez, l’entrenador que va dur l’equip al títol europeu de la categoria, èxit que va classificar Catalunya per al mundial. Va ser segon entrenador i preparador físic del Gran Canària de l’LNFS la temporada passada. Anteriorment ja havia obtingut l’ascens a tercera nacional amb el CUFS Lloret. És seleccionador de la UdG i des del 2014 ha estat al capdavant de la direcció esportiva del Girona EFS.

Catalunya ha quedat enquadrada en el grup A amb l’Argentina, el Marroc i Bolívia. Debutarà el dia 19 contra Bolívia. Al grup B hi haurà Colòmbia, Austràlia, l’Índia i Sud-àfrica, i al C, el Paraguai, el Brasil, Itàlia i els Estats Units. Passen a quarts els dos millors de cada grup i els dos millors tercers.

EL SELECCIONADOR

Som uns privilegiats. L’esforç i el compromís són innegociables i sabem que això ens donarà més rendiment col·lectiu
L’objectiu és representar Catalunya de la millor manera. Volem ser als quarts i després arribar com més amunt millor

Castejón vol un equip polivalent

Castejón vol un equip que domini diferents registres per “poder adaptar-nos a les diferents situacions de partit i competició que es poden donar durant el mundial”. “L’equip ha d’estar preparat davant d’aquestes circumstàncies, tant tàcticament com sobretot mentalment, ja que els exigim un gran compromís i sacrifici per defensar Catalunya. Som uns privilegiats i hem d’actuar com a tals, l’esforç individual és innegociable i això ens donarà un major rendiment”, afirma. El tècnic considera favorites les seleccions sud-americanes, sobretot l’amfitriona, Colòmbia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)