Més esport

El dotzè en arrancada

Halterofília. El català Marcos Ruiz va fer una bona actuació en la categoria de -109 kg del mundial i va batre tres rècords d’Espanya

El català Marcos Ruiz va tenir una bona actuació en el mundial i va estar entre els vint primers en les tres modalitats de la categoria de -109 kg, en cadascuna de les quals va fer el rècord d’Espanya. L’aixecador de Molins de Rei, de 22 anys, va ocupar la dotzena posició en arrancada amb 175 kg. Va començar aixecant els 170 kg i després, en el tercer intent, va provar els 180 sense èxit. En la modalitat de dos temps, Marcos Ruiz va començar aixecant 195 kg, va seguir amb 202 i va acabar amb 207, que el van situar en la dinovena posició. Aquest dos bons resultats li van donar el dissetè lloc en el total olímpic amb 382 kg. Les tres marques són nous rècords estatals de la categoria. L’armeni Simon Martirosyan va guanyar la medalla d’or en el total olímpic (435 kg) i en el dos temps (240 kg), i el xinès Zhe Yang va ser el campió en arrancada (196 kg).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)