El Barça supera el Vardar (26-30) i ja és el líder en solitari de la Champions

Handbol. L’equip blaugrana, molt sòlid en defensa i efectiu en atac, ha manat sempre en el resultat

El Barça Lassa ha obtingut una victòria de prestigi a la pista del Vardar de Skopje (26-30) i ja comanda en solitari el grup A de la lliga de Campions. El conjunt blaugrana ha superat l’equip macedoni amb les seves mateixes armes i amb una defensa molt sòlida i una gran efectivitat en atac ha dominat sempre en el resultat. Al descans ja s’hi arribat amb un avantatge favorable al Barça de 4 gols (9-13).

Després de la represa, el partit ha continuat amb la mateixa tònica i la inspiració de Dika Mem, el màxim anotador del duel amb 8 dianes, ha permès que el Barça s’hagi escapat de 7 gols (16-23). El tècnic del Vardar Roberto García Parrondo ha canviat de porter, ha ordenat una defensa 5-1 i atacs amb set jugadors, però no ha pogut impedir la dinàmica guanyadora del Barça, que ha sabut administrar la seva renda fins al final.

Amb sis victòries en set partits, el Barça tornarà a posar a prova el seu lideratge dissabte vinent al Palau Blaugrana (19 h) contra el mateix conjunt macedoni.