Més esport

Primer triomf del Puigcerdà a casa en el derbi català

Hoquei sobre gel. Va desfer la igualtat en un últim període molt encertat

El CG Puigcerdà va aconseguir la primera victòria de la temporada a casa en el derbi català que el va enfrontar al FC Barcelona, que va acabar amb el resultat de 8 a 3. L’equip local va dur la iniciativa en una primera part igualada i molt vistosa, perquè entre els dos equips van marcar set gols. Tot i que el Puigcerdà es va avançar de dos gols, el Barça va aconseguir remuntar i acabar el període amb només un de desavantatge (4-3). La intensitat es va mantenir en el segon, però els gols no van arribar. A l’inici del tercer període, el Puigcerdà va recuperar els dos gols de marge gràcies a un error de la defensa visitant que va aprofitar Granell per marcar. Tres gols més del Puigcerdà van deixar el partit sentenciat. Els cerdans ocupen la segona posició de la lliga estatal amb dotze punts, sis menys que el Txuri Urdin.