Handbol

Victòria treballada del Barça davant l’Anaitasuna (29-32)

Handbol. Els navarresos han plantat cara però els de Pascual es mantenen invictes a l’ASOBAL

Victòria del Barça Lassa per 29-32 a la pista de l’Helvetia Anaitasuna, que no ha permès que els blaugrana tinguessin un partit plàcid. Els navarresos no ha posat les coses fàcils al Barça en la primera part, no deixant que els blaugrana obrissin forat en el marcador. El conjunt de Xavi Pascual han necessitat un parcial de 0-5 per agafar la iniciativa després d’un inici en què l’Anaitasuna s’ha mostrat molt combatiu.

En la represa, el partit ha mantingut la mateixa dinàmica, amb un Barça que intentava marxar però que no ha estat capaç fins, de nou, el tram final. Els locals han notat l’esforç i això ha permès obrir forat als de Pascual, que no ha desaprofitat l’ocasió per situar una diferència de vuit gols impossible de neutralitzar. L’Anaitasuna ho ha intentat i ha escurçat la distància però no ha arribat a obtenir el premi. Al final, desena victòria del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)