Recital del Barça contra el Vardar (34-26)

Handbol. Una gran segona part permet als de Xavi Pascual continuar líder en solitari del seu grup de la Champions

Gran victòria del Barça Lassa davant el Vardar Skopje (34-26) en un partit que s’ha decidit en el segon temps, i que permet als blaugrana mantenir-se líder del grup de la mort de la Champions League i somiar amb evitar els vuitens de final de la competició.

La primera part ha estat molt igualada, amb el Vardar plantant cara conscient de la importància del matx. Cap dels dos equips han pogut desenganxar-se en el marcador, amb un avantatge màxim de tres gols a favor del Barça, que ha marxat al descans amb només un gol de coixí (16-15).

La història, però, ha canviat en la segona part. Els blaugrana han posat la cinquena i, amb un gran handbol, han aconseguit escapar-se. Els de Xavi Pascual han aprofitat les inferioritats dels macedonis i han sentenciat el partit, movent-se en una diferència d’entre vuit i deu gols. El Vardar, superat, no han posat resistència en els últims minuts.

El central Aron Pálmarsson ha estat escollit millor jugador del partit per l’EHL. Casper Mortenssen, amb nou gols, ha estat el màxim golejador.