Handbol

El Bordils perd 37-29 amb el Barça B Lassa

Handbol.

El Bordils s’ha vist superat pel Barça B Lassa 37-29 i segueix sense sumar cap punt fora de casa, després d’anar per darrera en el marcador des de l’inici. Sergi Catarain ha demanat temps mort amb 4:42 jugats i 3-0 al marcador. Amb tres gols d’Esteve Ferrer els blanc i verds han ajustat el resultat (7-6). Llavors, un parcial de 4-0 ha donat el primer avantatge ampli als blaugrana (11-6), que han assolit la màxima de 6 poc després (14-8) i la de 7 abans que Combis marqués el 19-13 abans del descans.

A la segona meitat Masmiquel i Xicu Reixach (19-15) han millorat l’inici de partit del Bordils però el Barça B ha recuperat la màxima (24-17). Amb superioritat i marcant a porteria buida (Davi Mach i Esteve Ferrer, 28-26) els de Sergi Catarain han completat un parcial de 0-5 que havia iniciat Uri Márquez amb dos gols seguits abans que la confusió entre els àrbitres i la taula provoqués llargues interrupcions. 4 gols seguits dels locals en aquest tram final han tallat qualsevol reacció bordilenca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)