Esports de muntanya

Pardines és el banc de proves mundial

Orientació. La Rogaine Serra Cavallera, entrenament oficial per al campionat del món de l’estiu a la Molina

La tercera edició de la Rogaine de la Serra Cavallera, a Pardines, es va disputar amb 400 participants en el que va ser l’entrenament oficial per al campionat del món de l’especialitat que s’ha de disputar l’estiu que ve a la Molina. La prova es va fer amb bon temps (sol i sense vent) malgrat la baixa temperatura i la presència de neu des dels 1.700 m d’alçada, unes condicions que van endurir algunes zones quan la competició ja es feia sense sol. La cita es disputava en les modalitats de vuit i quatre hores, i la més llarga va ser la que molts equips estrangers van aprofitar per preparar el mundial –la de quatre era més popular.

Els italians Emiliano Corona i Andrea Villa (La Sportiva) van ser els millors, amb 314 punts, seguits del letó Andris Ansaberg –campió del món el 2017– i l’estonià Sander Mirme, que van aconseguir 292 punts. El finès Tommy Tölkkö i el català Marc Deu van completar el podi, amb 288 punts, els mateixos que l’equip del seleccionador català Albert Herrero –Catalunya tindrà equip oficial a la Molina– i Aurelio Olivar, que van fer més temps.

Les locals Laura Baus i Clàudia Baus (Aligots) van aconseguir el triomf en la categoria femenina, amb 209 punts. Cristina Rico i Raquel Vicente (NonStop Aventura) van ser segones, amb 147, i Anna Illa i Joana Martí, terceres, amb 132.

Sergi Oliveras i Mireia Via van guanyar la categoria mixta, davant dels actuals campions del món de la categoria, els veterans Valters Kaminskis i Anita Liepina. Vanessa Andreu i Daniel Mauri van ser tercers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)