Futbol sala

L’Industrias s’encalla

Futbol sala. L’equip colomenc empata a un gol contra el cuer i perd una gran oportunitat per acostar-se a la copa d’Espanya del març

INDUSTRIAS 1 SEGòVIA 1

INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Feixas, Verdejo, Sebas Corso, Pol Pacheco i Ximbinha –cinc titular– Albert Cardona Uri Santos, Pablo del Moral, Maico Thalles i David Àlvarez.NATURPELLET SEGÒVIA:Soares, Álvaro, Chus, Edu i Buitre –cinc inicial– Raya, Fuentes, Alvarito, Iago Rodríguez i Antonio Diz.GOLS:1-0 (10’) Ximbinha. 1-1 (11’) Buitre.ÀRBITRES:Cid i Martínez.

L’Industrias no va passar de l’empat ahir contra el cuer de la lliga, el Segòvia. Després del valuós triomf de dissabte passat al Palau, els colomencs es van encallar ahir a Santa Coloma i van perdre una magnífica oportunitat per deixar el tall per a la copa d’Espanya del mes de març a cinc punts. I això que els va donar avantatge Ximbinha a l’equador del primer temps. El brasiler va fer el seu dotzè gol en la lliga amb una gran rematada. La rèplica segoviana, però, va arribar immediatament, i el resultat ja no es va moure. Els visitants van començar la segona part enviant una pilota al pal, però qui va tenir més possibilitats va ser l’Industrias, que no les va saber resoldre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)