Esports de muntanya

La Isard Atac obre la temporada de curses

Esquí de muntanya. Serà la primera prova puntuable per a la Copa Catalana de Curses Verticals i tindrà 2,7 km i 600 m de desnivell positiu

La Isard Atac Skimo, primera prova de la Copa Catalana de Curses Verticals, obre aquest diumenge la temporada de competicions d’esquí de muntanya a Catalunya. Organitzada per l’Ski Club Camprodon, la Isard Atac Skimo tindrà un recorregut de 2,7 quilòmetres i 600 metres de desnivell amb sortida a l’aparcament de la pista del Xalet (10 h) de l’estació de Vallter 2000. Els vencedors de la temporada passada van ser Joan Reyné, en homes, i Clàudia Sabata, en dones. La Copa Catalana de Curses Verticals tindrà dues proves més, la CronoNúria (29 de desembre), que també serà campionat de Catalunya de l’especialitat, i la CronoNiu (12 de gener). Reyné (Ski Club Camprodon) i Sabata (Runners Berguedà) també van imposar-se l’any passat en la classificació acumulada d’aquest circuit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)