Tennis

Reconeixement merescut

Premis APT Segura Viudas. L’Associació de Periodistes del Tennis premia la trajectòria i el caràcter proper del xabià David Ferrer i fa soci d’honor el tècnic català Josep Perlas

L’Associació de Periodistes del Tennis (APT) va reconèixer ahir a l’Heretat Segura Viudas en la seva 21a gala la trajectòria de David Ferrer, però sobretot el va premiar per fet de ser “un número u com a persona, pel seu tracte”. El xabià ha guanyat 27 títols i va ser el número 3 el 2013, l’any en què va perdre contra Nadal la final de Roland Garros. El 2007 havia perdut la final de la copa Masters contra Roger Federer. El 2012 va guanyar el Masters 1.000 de París. Ha estat tres cops campió de la Davis. L’APT, que compleix 25 anys i que presideix Manel Serras, també va fer soci d’honor el tècnic Josep Perlas i li va lliurar el pin d’or i plata. Perlas entrena el serbi Dusan Lajovic i abans havia portat Carles Moyà al número 1 mundial i al títol de Roland Garros. Albert Costa també va ser campió a París amb Perlas, que també ha dirigit Ferrero, Coria, Almagro o Fognini.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)