Millora, i torna a perdre

Handbol. La selecció espanyola és derrotada per Romania (25-27) i continua sense puntuar en la segona fase de l’europeu femení

La selecció espanyola va tornar a perdre en la segona fase de l’europeu femení, tot i que va millorar en el seu joc. Espanya, amb dues catalanes, Sara Gil i Eli Cesáreo i el tècnic granollerí Carles Viver, va ser derrotada per Romania (25-27), continua sense puntuar i en l’última posició del grup. La selecció romanesa necessitava guanyar per mantenir la seva lluita per accedir a la semifinal i ara depèn d’ella mateixa en la darrera jornada.

El combinat estatal va fer un molt bon inici de partit, 6-1 en el minut tretze, davant una Romania que va estar deu minuts sense marcar. El conjunt de Carles Viver es va mantenir per davant en el marcador durant tota la primera meitat. La barcelonina Sara Gil va debutar en l’europeu, ja que va arribar fa uns dies per suplir una companya lesionada. Al descans es va arribar amb un 12-10 pel conjunt estatal.

La selecció romanesa va reaccionar en la segona meitat conscient que se li escapava la possibilitat de lluitar per les medalles. En el minut 40 va empatar (15-15) i dos minuts després es va posar per primera vegada a davant en el marcador. Espanya va intentar resistir però un parcial de 0-4 va donar avantatge a Romania i el va saber mantenir.

La selecció espanyola tanca avui aquesta segona fase jugant contra Noruega (15.45 h).