Futbol sala

L’estira-i-arronsa persisteix

Futbol sala. Tot i portar la iniciativa, el Barça topa amb l’habitual capacitat competitiva de l’Inter i s’ha de conformar amb un empat que no li permet ser campió d’hivern

BARÇA 4 INTER 4

BARÇA LASSA:Juanjo, Aicardo, Dyego, Sergio Lozano (1), Adolfo –cinc inicial–, Boyis, Arthur (1), Ferrão (1), Joselito, Esquerdinha (1).MOVISTAR INTER:Herrero, Ortiz, Ricardinho (1), Gadeia, Humberto –cinc inicial–, Bebe, Daniel, Pola, Borja, Elisandro (3).GOLS:1-0 (11’) Esquerdinha; 2-0 (17’) Ferrão; 2-1 (18’) Elisandro; 2-2 (19’) Elisandro. 3-2 (28’) Sergio Lozano; 3-3 (31’) Elisandro; 4-3 (32’) Arthur; 4-4 (33’) RicardinhoÀRBITRE:Delgado i Rabadán. Groga per a Huberto, Pola i Borja (Inter).PÚBLIC:4.953 espectadors al Palau.

La propera (21-12-18)

Navarra-Barça; Palma-Saragossa; Llevant-Valdepeñas; El Pozo-Industrias Sta. Coloma; Peníscola-Xota; Jaén-Antequera; Segòvia-Inter i Cartagena-O Parrulo.

Els Barça-Inter d’aquesta temporada tornen a prometre la intensitat viscuda la temporada passada, quan va caldre arribar al cinquè partit de la final del play-off per decidir el campió de la lliga. Finalment el premi va ser per al conjunt madrileny, que ahir va tornar a mostrar que en els partits de màxima exigència és quan millor treu el gen competitiu. De fet, ahir va quedar més satisfet del 4-4 registrat en la seva primera visita de la temporada al Palau Blaugrana, que coincidia amb l’última jornada de la primera volta. “Crec que hem estat millor durant el partit, però hem comès errors en els gols encaixats i això contra l’Inter et mata”, comentava Sergio Lozano al final del partit. Una sensació agredolça impulsada pel fet que els d’Andreu Plaza no han pogut tancar la primera volta de la lliga al capdavant de la taula, amb el benefici que això suposa a l’hora de ser primer cap de sèrie en el sorteig de copa. A més sempre van portar la iniciativa en el marcador i fins i tot van avançar-se amb un prometedor 2-0. Un avantatge merescut tenint en compte l’actitud mostrada durant la primera part. Al bon joc de conjunt es va afegir la màgia de Ferrão, autor del segon gol blaugrana en superar la sortida del porter, Jesús Herrero –un dels millors de l’Inter–, mitjançant una vaselina exquisida que va aixecar els gairebé 5.000 espectadors reunits ahir a les grades del Palau.

Per contra, quan semblava que el rival estava contra les cordes, va arribar la reacció dels de Jesús Velasco, materialitzada per Elisandro. El pivot brasiler va marcar dos gols en tot just un minut i mig –entre el 18 i el 19– per arribar al descans amb un marcador novament igualat (2-2).

Elisandro tornaria a aparèixer en la segona part per acabar el duel amb un hat trick. De fet, en els segons vint minuts les forces es van equilibrar. El Barça va fer dos gols més, mitjançant Sergio Lozano –bon xut de falta per fer el 3-2– i Arthur (4-3). Però l’últim gol el va signar Ricardinho. Encara quedaven set minuts de joc, però el 4-4 ja no es va moure, en bona mesura perquè ningú va voler arriscar més del necessari, conscient que qualsevol petit error es podia pagar ben car. I en aquest escenari el més beneficiat va ser El Pozo Murcia, que avança els blaugrana a la taula i s’erigeix en campió d’hivern.

LES FRASES

Marxo satisfet per l’actitud i el joc de l’equip, però amb una mica d’amargor perquè crec que hem merescut més
Sergio Lozano
Per a nosaltres el partit d’avui era com una final. No podíem perdre per no allunyar-nos de la zona alta