Tennis

Bolsova perd la final del Master Futur estatal

Tennis. La palafrugellenca (1) ha mostrat espurnes del seu joc però li ha faltat continuïtat contra l’andalusa Eva Guerrero (3-0)

La palafrugellenca de 21 anys Aliona Bolsova (1) ha perdut avui contra pronòstic la final del Master Futur estatal per a menors de 23 anys jugat a l’acadèmia Rafa Nadal de Manacor contra la jugadora d’Almeria de 19 anys Eva Guerrero (2) per 4-2, 4-3 i 4-3. Bolsova (160a de la WTA) havia guanyat els tres enfrontaments previs contra la tennista d’Almeria (314a), però Guerrero ha jugat amb més decisió els punts clau i la gironina no ha aprofitat les oportunitats de trencament. La palafrugellenca ha exhibit cops del seu catàleg però li ha faltat continuïtat. De fet, Bolsova, que ha arrencar nerviosa i ha perdut els cinc primers punts, ha malbaratat tres pilotes de break en el cinquè joc amb 2-2 del primer set. Descentrada, ha cedit el seu servei en blanc i el set (4-2) en el joc posterior. En el segon acte, Bolsova tenia el tie-break encarrilat però l’andalusa ha reaccionat i en el desempat del tercer, la combativa Guerrero ha estat superior. La derrota no entela el gran 2018 que ha protagonitzat Bolsova i que li fa albergar esperances de situar-se entre els 100 millors del món en el futur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)