Un 10 per acabar el trimestre

Handbol. El Sarrià enllaça el desè triomf seguit a la pista del quart, el Sant Esteve Sesrovires, que el curs passat va jugar la fase d’ascens, i arriba a l’aturada nadalenca líder en solitari

ST. ESTEVE S. 21 sarrià 29

CH SANT ESTEVE SESROVIRES:Jordan, Sesplugues (3), Abadal, Gràcia (5), Lorente (3), Pujol (2), Puget, Escudero, Víctor Ridao (1), Falguera (5), Bonas, Sobrino, Domingo, Cazalla (2), Rubén Ridao i Claramunt.UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ:Guitart, Fina (1), Pere Arnau (7), Ballester (5), Tserno, Mariscal (4), Moreno, Carrasco, Rovira (1), Lozano (4), Torres (4), Teixidor (3) i Vicente.PAR.:2-3, 3-6, 3-8, 4-9, 6-13, 8-15; 10-17, 13-21, 15-24, 17-24, 19-26 i 21-29.ÀRBITRES:Oyarzun i Zaragueta. Exclusions a Abadal i Claramunt i a Pere Arnau, Rovira, Torres i Teixidor.

El Sarrià va enllaçar la desena victòria seguida, que el manté líder en solitari. I ho va fer amb molta contundència, en una de les pistes més complicades de la categoria. El Sant Esteve és quart i la temporada passada va jugar la fase d’ascens, que amb la derrota de la Roca –l’últim que va superar el Sarrià–, ahir, els de Pere Coll ja tenen a cinc punts.

“Hem sortit molt bé en defensa i en atac anàvem trobant forats”, va dir el tècnic sobre la tasca dels seus homes, que fins al descans havien encaixat només vuit gols. “En la primera meitat hem estat molt bé i en la segona amb alguna exclusió se’ns han acostat, però hem aguantat”, hi va afegir Coll, que contextualitzava les baixes del rival, amb jugadors importants que tornaven després de lesió, i insistia en la clau de la tasca defensiva: “Dona confiança i encert en atac.”