Atletisme

El Barça, gran favorit a Sabadell

Atletisme. L’equip blaugrana posarà a prova la seva hegemonia en el campionat de Catalunya de clubs en pista coberta. L’ISS l’Hospitalet i l’AA Catalunya són els altres aspirants al podi

El Barça posarà a prova aquesta tarda la seva hegemonia en el campionat de Catalunya de clubs a Sabadell, en la primera gran cita de la campanya de pista coberta. Amb el full d’inscripcions, no sembla que el club blaugrana pugui veure perillar la seva supremacia en la competició, que domina de manera ininterrompuda des de l’edició del 2004, tant en categoria masculina com en la femenina. En aquest sentit, destaca la participació de diversos atletes internacionals com ara Aleix Porras (400 m), Gerard Mateu Porras (60 m tanques), Dídac Salas (perxa), Jean Marie Okutu (llargada), Cristina Lara (60 m), Jael Bestué (200 m), Carmen Sánchez (400 m) i Caridad Jerez (60 m tanques).

En l’última edició, l’ISS l’Hospitalet va obtenir el subcampionat masculí, davant de l’AA Catalunya, que al seu torn va ser segon en la competició femenina. Els altres clubs que tindran doble representació són el CA Igualada, el Lleida UA, el CA Canaletes i el Cornellà Atlètic. La JA Sabadell només participa en la competició masculina, mentre que l’Avinent Manresa, amb la saltadora de perxa Mònica Clemente, només ho fa en la femenina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)