Ciclisme

Dos-cents corredors a Riudarenes

Ciclisme. El campionat de BTT Gran Premi La Selva s’estrena amb una bona participació malgrat els 3 graus de temperatura en el moment del tret de sortida. Breda, següent cita diumenge

Tres graus era la temperatura que marcava el termòmetre a Riudarenes ahir al matí en el moment de la sortida de la primera de les quatre proves que formen el campionat de BTT Gran Premi La Selva, que va tenir 200 participants. Desaparegut del calendari en els darrers anys, l’obert torna per recuperar el seu espai de referència en la bicicleta tot terreny, amb un format que aglutina l’àmbit competitiu i el de lleure amb una marxa i que incorpora les bicicletes elèctriques. En aquesta nova categoria el primer vencedor va ser Xavier Ferrer (Radikalbikes), seguit de Carles Mas (REM) i Eduard Ayats (Cicles Ayats).

Guillem Cavallé va ser el primer a creuar la línia d’arribada, tot i que el primer federat era Roger Argelaguer (Esteve), davant de Gerard Minoves (Xtrembike) i Oriol Colomé (Esteve) en la cursa llarga. En la curta, Lluís Puig (Bike Girona) Jordi Hurtòs (Doctor Bikes) i Francesc Julià (Matadepera) van ser els tres primers.

Breda, diumenge que ve; Cassà de la Selva, el dia 27, i Santa Coloma de Farners, el 3 de febrer, completen el campionat de BTT Gran Premi La Selva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)