Handbol

Sergi Mach gira full, per fi

Handbol. El central del Bordils, que avui té un amistós amb el Granollers (20.30 h) abans de tornar a la competició oficial, deixa enrere la lesió

“Dissabte vaig tornar a jugar. I sense cap molèstia: vaig poder llançar i jugar normal.” És la confirmació que Sergi Mach (1997) ha superat la lesió que l’ha tingut, aquesta tardor, sense poder jugar en moltes jornades (8 partits de 13) i, en altres, havent-ho de fer per la manca d’efectius a la plantilla de Sergi Catarain però sense estar al cent per cent. “Em vaig fer mal a finals de setembre i vaig anar jugant tocat. I en el partit de Zarautz [10 de novembre, 29-23] vaig acabar de petar”, recorda el central, que en la darrera jornada abans de l’aturada va participar en l’empat a 26 a Pontevedra contra el Cisne –autor d’un gol, al contraatac i sense armar el braç–, l’únic punt del Bordils com a visitant fins ara. El seu objectiu és, aquesta setmana, “agafar el ritme un altre cop, que va costar una mica i fa mesos que no jugo”.

“Crema molt estar a la pista, o a la banqueta, i saber que no pots ajudar els companys perquè no estàs al cent per cent. En el meu cas perquè no podia llançar o perquè em feia mal en passar. És una mala jugada, pesa i emprenya”, subratlla Mach, que dissabte ja va ser un més a l’equip en l’amistós a Banyoles amb el líder de la Lliga Catalana (15-29). Igual que avui al Blanc i Verd (20.30 h), en el segon partit de preparació dels bordilencs, en aquest cas contra el Fraikin Granollers d’Asobal. “Dissabte va anar molt bé, cap dolor i jugant al màxim. I ara tenim aquest segon partit, que dissabte tornem a la lliga”, diu el 3, amb referència al retorn a la competició oficial un cop ajornat el partit de lliga de dissabte passat contra el Port Sagunt –serà el 24 d’abril– per la convocatòria internacional d’un jugador de l’equip del Camp de Morvedre. El Bordils tancarà la primera volta a la pista de l’Adrianenc, un equip que acaba de pujar, i després visitarà el Santoña –un altre equip que va pujar a l’estiu–, en l’estrena de la segona volta.

Tornada exigent

“Els equips que pugen sempre estan en bona dinàmica. Porten la de l’any passat amb moltes victòries, arribar a una fase d’ascens i guanyar-la et dona molta moral. Com a nosaltres el primer any de plata o l’any passat l’Agustinos, per exemple”, destaca Mach sobre el tercer equip català en la categoria, que és novè amb cinc triomfs i dos empats i dos punts més que el Bordils, que amb un partit menys el pot atrapar en la classificació. Els del Besòs van guanyar dissabte a Palma del Río i han aconseguit tres victòries en les quatre darreres jornades. A més, van guanyar 32-30 el Barça B, actual líder amb 21 punts, i van empatar a 29 amb el Nava –segon també amb 21– en el seu primer partit de lliga a casa.

“Serà difícil perquè juguem a la seva pista però nosaltres hem treballat tot aquest Nadal, durant tota l’aturada, de cara a aquest partit. Els amistosos són per preparar-lo i sabem què hem de fer”, afirmava el primera línia, que recorda que tant en aquest desplaçament com en la resta de partits els de Cata aniran al cent per cent: “Són dos punts pels quals volem lluitar, com tots els que hem jugat aquesta temporada, i mirarem de guanyar.” “Són dos desplaçaments complicats. I estaria bé aconseguir algun punt perquè ara amb un partit menys estem allà baix”, sintetitza Sergi Mach sobre l’exigència del Bordils en el seu retorn. Vist, amb tot, d’una altra manera després de trencar la sequera d’aquest curs com a visitants: “El punt va ser molt bo perquè, a més, acabàvem de perdre a casa contra l’Agustinos [22-23], i va anar molt bé acabar amb un punt a fora abans de Nadal. I a més, amb el Cisne, que aquest any està molt bé i a dalt.”

EL TRAM FINAL

“Hem treballat tota l’aturada de cara al partit amb l’Adrianenc. Sabem què hem de fer”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)