Handbol

El Bordils planta cara al Granollers (31-35)

Handbol. Sergi Catarain acaba satisfet d’un test exigent contra un rival que va jugar amb pràcticament tots els seus jugadors de l’Asobal

EQUIP 0 EQUIP 0

EQUIP:Jugador, Jugador.EQUIP:Jugador, Jugador.GOLS:Text.ÀRBITRE:Text.PÚBLIC:Text.

El Bordils va demostrar ahir que està preparat per afrontar el decisiu duel de dissabte de lliga a la pista del Sant Martí Adrianenc oferint resistència a un rival de primera magnitud, com el Frainkin Granollers, que es va presentar amb pràcticament tot el seu primer equip a excepció dels jugadors que estan en el mundial, el barceloní Adrià Figueras i el brasiler César Silva. Tot i que l’equip de Sergi Catarain va fer el possible per arribar a un final igualat, els llançaments de lateral internacional Antonio García, el més destacat dels visitants, van desequilibrar el duel a favor dels vallesans (31-35). A la mitja part els de l’Asobal ja manaven 17-20, tot i que en cap moment van aconseguir més de cinc gols de diferència.

Catarain va recuperar finalment per a l’equip un dels seus jugadors més determinants en els seus sistemes ofensius, el central Sergi Mach, que, juntament amb Marc Canyigueral i Uri Márquez, van fer anar de corcoll durant molts moments l’experimentada defensa del Granollers, liderada per Marc Garcia, Álvaro Ferrer i Ivan Popovic. També van tenir minuts Jordi González, David Mach, Ignasi Moreno, Marc Prat, David Masó, Esteve Ferrer, Xicu Reixach, Pep Reixach, Marc Combis, David Masmiquel i Joan Vilanova. Gerard Farrerons va fer l’escalfament com a part del seu procés de recuperació i Arnau Palahí va descansar. De fet, és dubte per al partit de dissabte i fins dijous probablement no es decidirà si pot jugar o no.

Ritme i velocitat

“El partit ens ha anat molt bé sobretot perquè hi ha hagut molt de ritme i hem pogut provar defenses 5-1 i 6-0 contra un rival que ens ha exigit molt perquè la seva qualitat individual, lògicament, està molt per sobre de la nostra”, va explicar l’entrenador bordilenc al final del partit amistós. Respecte a la recuperació de Sergi Mach es va mostrar optimista. “Ha jugat més de mitja hora i suposo que no hi haurà problemes per dissabte”, hi va afegir.

L’entrenador del Fraikin, Antonio Rama, va alinear jugadors ben coneguts pels aficionats, com ara Marc Guàrdia, Alejandro Márquez, Rakocija, Lancina, Gassama o el brasiler Dos Santos. El Granollers reprendrà la lliga Asobal el 2 de febrer a la pista del Guadalajara. Després també jugarà la fase de grups de la copa EHF.

ELS VESTIDORS

Per la qualitat del rival és un partit que ens ha anat molt bé per preparar coses en defensa
Sergi Catarain
ENTRENADOR DEL BORDILS
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)