El CN Sabadell, campió d’hivern

Waterpolo. Les vallesanes superen el CN Sant Andreu, que no pot aguantar el ritme golejador, tot i l’esforç

SANT ANDREU 10 SABADELL 15

CN SANT ANDREU:Ester, Ortiz, Espar (2), B. Ortiz, La Farre, Steffens (4), Cordobés, M. García (6), Forca (1), Neushul (1), Domènech (1), Leiton i FarréCN SABADELL:M.E. Sánchez, Peña (1), Rubio, Luque, Morell, Ariño (2), Jackovicch (2), Sleeking (1), Palacio (2), Keuning, Crespí (1), Sánchez (1) i Nieto.GOLS:2-1, 1-4, 3-4 i 4-6.ÀRBITRES:Messeguer i Jaumandreu.

La propera (20-01-19)

Moscardó-Mediterrani; Concepción-Rubí; Sant Andreu-Terrassa; La Sirena Mataró-Sabadell Astralpool; Saragossa-Sant Feliu

La primera volta de la divisió d’honor femenina de waterpolo va tancar-se ahir amb la victòria del CN Sabadell Astralpool a la piscina del CN Sant Andreu per 10-15 (parcials de 2-1, 1-4, 3-4 i 4-6). Un resultat que, a banda de reafirmar les vallesanes com les principals candidates a revalidar el títol, permet a les de David Palma erigir-se en campiones d’hivern en resoldre amb triomf les nou jornades disputades. Les andreuenques, vigents subcampiones de lliga, també arribaven al partit d’ahir invictes; condició que no van poder mantenir tot i tancar el primer quart amb avantatge (2-1). A partir del segon, que ja es va resoldre amb un parcial d’1-4, el domini va passar a mans vallesanes –en el descans el resultat era de 3-5–, impulsades per l’eficàcia de Maggie Steffens i Maica Garcia, que acabarien el duel amb quatre i sis gols, respectivament. El Sant Andreu va esforçar-se perquè les distàncies no fossin gaire grans en el marcador, però va pagar l’esforç en l’intercanvi de gols que va definir l’últim quart.

Amb aquest resultat es desvelen tots els emparellaments de la copa de la reina. El CN Sabadell debutarà en els quarts contra La Sirena CN Mataró (quart), mentre que el CN Sant Andreu ho farà contra l’amfitrió, el CN Sant Feliu (setè). La resta d’emparellaments per a la cita, que es farà del 8 al 10 de febrer, són el CN Terrassa-Mediterrani i el WP Saragossa-CN Rubí.