Handbol

Primer triomf del Bordils a fora, 26-27 amb l’Adrianenc

Handbol. Final a cara o creu a La Verneda, amb aturada de Jordi al penal que ha llançat Cisneros i que suposava l’empat a 27. El Bordils ha arribat a perdre de 7 (17-10)

Jordi González s’ha erigit en l’heroi del Bordils, aturant el penal a Ferran Cisneros amb 26-27 al marcador quan quedaven 6 segons per acabar el duel entre Adrianenc i Bordils. És el primer triomf com a visitant del conjunt del Blanc i Verd, que enllaça tres punts en els dos últims partits.

El marcador final ha estat el segon avantatge de tot el partit dels de Sergi Catarain, que han fet un inici molt dolent (4-1 i 6-2) i s’han vist 7 avall (14-7 17’). Un parcial de 0-3 primer 14-10 i un altre de 0-8 entre el final de la primera meitat (17-13) i l’inici de la segona ha donat el primer avantatge al Bordils (17-18, Prat al contraatac). Adrianenc ha respost amb un 4-0 però els blanc-i-verds no han abaixat els braços i han aconseguit empatar a 26 mitjançant Uri Márquez a 1:50. Esteve Ferrer ha marcat el gol del triomf a 43 segons per acabar després de temps mort de Cata i, la darrera defensa, ha deixat Cisneros amb la pilota per l’empat a 7 metres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)