Esports de muntanya

Clàudia Galícia, segona en la cursa individual de Bischofshofen

Esquí de muntanya. L’osonenca ha acabat la primera prova de la copa del món amb un balanç de dues medalles de plata

Clàudia Galícia ha acabat aquest matí segona en la cursa individual de Bischofshofen i finalitza la primera prova de la copa del món d’esquí de muntanya amb un balanç de dues medalles de plata. Divendres ja havia aconseguit la segona posició en la cursa esprint, prova en la qual la també catalana Marta Garcia va ser tercera.

El segon podi de l’esquiadora osonenca ha arribat en la cursa individual, en la qual ha tingut possibilitats de penjar-se l’or fins als últims metres. Galícia ha acabat a només set segons de la vencedora, la francesa Axelle Mollaret, que ha fet un temps d’1h14:30. El podi l’ha completat, amb el mateix temps que Galícia, la suïssa Marianne Fatton. Marta Garcia ha acabat aquest cop sisena (+2:53).

En la cursa masculina el millor català ha estat Oriol Cardona, que ha acabat a 3:01 del vencedor de la prova, l’italià Michele Boscacci (1h26:14). Marc Pinsach s’ha classificat en la divuitena posició (+4:58). La propera prova de la copa del món serà la tradicional Font Blanca, a Andorra, que es disputarà el cap de setmana que ve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)